Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dala o sobě poprvé vědět. Česká youtuberka Týnuš Třešničková leží již několik dní v istanbulské nemocnici s těžkými popáleninami na 35 procentech svého těla. Oblíbená show ve slavném podniku turecko-kurdského šéfkuchaře Nusreta Gökçeho se proměnila v horor a několik návštěvníků bylo popáleno, nejhůř dopadla právě česká kráska.

Blogerka se po několika dnech v nemocnici rozhodla o svém stavu a děsivé události promluvit. „Denně mi píšete takové množství zpráv, a proto bych všem ráda dala vědět, že jsem v nejlepších rukou doktorů a sestřiček a cítím se každý den lépe,“ svěřila se na své sociální síti Třešničková.

„Měla jsem štěstí, že jsem „jen“ popálená. Určitě to mohlo dopadnout mnohem hůř, bála jsem se o svůj zrak a podobně. Vše je ale v naprostém pořádku a pokud se vše bude hojit, tak jak má, vyváznu bez jakýchkoliv následků. Takže teď v istanbulské soukromé nemocnici na všem pracujeme. Dávám si i dobrovolně detox od všech sociálních sítí, abych se pak mohla v plné síle a ještě lepší vrátit,“ svěřila se blogerka a poděkovala svým fanouškům za příval pozitivní energie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám