Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co je Lucie Bílá (57) ve vztahu s Radkem Filipim, začala dělat jednu zásadní věc. Myslí mnohem víc na sebe a naprosto si libuje v činnostech jako chození do kina nebo společné cestování. V létě se vydali i s bulteriérem Kvídem k Jadranu, v Paříži navštívili zpěvaččina syna Filipa a naposledy si spolu vyrazili užít romantické chvilky do Londýna.

Hlavním cílem tohoto výletu byl muzikál Tina Turner. „To představení bylo fantastické. Zpěvačka byla fantastická. Moc se nám tam líbilo,” nechala se slyšet Lucie Bílá.

Jedno negativum ale představení v londýnském divadle Aldwych mělo. „Myslím si, že Londýn je noblesní. Návštěvníci představení ale byli nevhodně oblečení a navíc jedli, šustili. Musím se přiznat, že mě to rušilo,” posteskla si Lucie a jedním dechem dodala: „Zlaté české publikum, které je pozorné, milé a vděčné. Tam jsem byla snad vděčná jen já a Radek. Lidé byli k umělcovi nezdvořilí.”

Zklamání z neomalených muzikálových fanoušků ale brzy vystřídaly chvíle radosti. „Na chodníku jsem našla zlatý řetízek s rybí kostičkou. Shodou okolnosti jsem měla s sebou kleště, protože já s sebou stále nosím korálky. Tak jsem si to opravila. Myslím si, že je to dárek od Boha, který mi chtěl udělat radost. Sama nevím, kolik vlastnoručně vyrobených andělíčků a růženců jsem vytvořila a rozdala. Jsem věřící člověk a věřím tomu, že když nemám někam chodit, tak mi Bůh schová klíče. Teď mi chtěl udělat radost, a tak mi dal tento náramek,” prozradila Lucie.

Reklama

Další články

Načítám