Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jodie Marsh (32) bývala jednou z nejoblíbenějších dívek ze strany 3 britského deníku The Sun. Své vnady v něm ukázala hned několikrát. Teď se téměř po deseti letech od jejího prvního focení pro tento titul svlékla zase. Přestože její postava prošla obrovskou změnou, perfektní byla tehdy a je stále, i když trochu jinak...

Marsh se totiž před časem zhlédla v bodybuildingu a kulturistice. Pod dohledem osobního trenéra Tima Sharpa na sobě poctivě dře a navíc drží přísnou dietu. Jodie se už před necelým měsícem zúčastnila její první soutěže v bodybuildingu v Sheffieldu, kde skončila pátá. Právě před soutěží byl trénink nejtvrdší, v posilovně trávila i osm hodin denně.

Nové tělo však modelce možná trochu zastínilo zdravé myšlení a pozvedlo již tak nemalé sebevědomí do nebeských výšin. Nedávno totiž prohlásila, že úplně každý teď na její postavu žárlí a ona sama prý stále nemůže uvěřit při pohledu do zrcadla, že je ta dokonalá postava skutečně její.

Reklama

Další články

Načítám