Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci Sandru Černodrinskou znají už dávno, účinkovala v seriálech Přístav nebo Ordinace v růžové zahradě. Teprve poměrně nedávno jí do seznamu přibyl internetový projekt Kadeřnictví na Streamu, kde hraje svéráznou, arogantní kadeřnici Kláru. „S Klárou mám společnou asi určitou vnitřní křehkost. Jinak snad nic moc,“ usmívá se Sandra.

Zatímco její postava děti nemusí, Sandra se v březnu stala maminkou syna Vincenta. Jeho narození jí prý úplně překopalo priority, překvapil ji příval emocí. „Je to neuvěřitelná porce něhy, lásky, starostí a zodpovědnosti. Ale konečně mi můj život dává smysl. Už neřeším pořád divadlo, castingy apod... Mám to nejdůležitější v životě, syna,“ říká.

Na mateřství ji nejvíc překvapilo to, jak s ní „třískaly“ hormony. „To byla jízda... To se mi střídaly nálady z minuty na minutu. Divím se, že mě má můj kluk ještě rád,“ směje se. Jinak ji prý překvapuje každý den něco. „Například dneska si Vincent strkal packu našeho psa do pusy a vypadalo to, že mu dost chutná.“

S hlídáním během natáčení problém nemá, všichni malého zbožňují, jak nám řekla, takže se střídají partner, babičky a dědečkové i teta. Tou je mimochodem dvojče Sandry Viola, zahrály si spolu v Rafťácích.

Reklama

Další články

Načítám