Hlavní obsah
Článek

Herečka Laura Vandervoort (27) je zvyklá zachraňovat svět jako Supergirl v televizním seriálu Smallville. Teď ale propůjčila svou sílu jiné dobré věci. Blonďatá hvězda se stala novou tváří organizace bojující za práva zvířat PETA, pro kterou nafotila sexy plakáty. Podívejte se na video, ve kterém uvidíte, jak se lechtivé snímky fotily.

Laura pózovala úplně nahá, až na barvu, kterou měla na svém těle, a která představovala zvířecí kůži. Pomyslně a provokativně ležela na vrcholu skály jako ještěrka vyhřívající se na pouštním slunci.

„Ještěrky jsou fascinující zvířata s jedinečnými vlastnostmi. Spousta lidí si myslí, že nemají cit, ale mají. Myslím, že každý by měl mít na paměti to, co kupuje a zda to opravdu stojí za to,“ nechala se slyšet Laura.

Herečka se tak připojila k Evě Mendes, Elisabettě Canalis a Alicii Silverstone. Ty všechny se v minulosti rovněž pro organizaci svlékly.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) je se svými 1,8 milióny členů, poskytovatelů a dobrovolníků největší organizací na ochranu zvířat a jejich práv na světě.

Reklama

Další články

Načítám