Hlavní obsah
Článek

Zatímco Patricii Solaříkovou (35) velký den teprve čeká, její herecký kolega Matouš Ruml mohl čerpat z vlastní zkušenosti, když se jako Tereza a David v Ulici brali.

Při té příležitosti se do děje krátce vrátili i herci z původní sestavy, seriálová rodina postavy Terezy, Petr Vacek, Jakub Štáfek a Tereza Brodská. Ta bohužel zdravotně indisponovaná. Den před natáčením si vážně zranila nohu, a tak se na poslední chvíli přepisovaly scénáře, upravovaly dialogy a měnily scény tak, aby úraz herečky mohl být součástí děje. Svatbu tak jako maminka nevěsty proleží v nemocnici.

Co se kostýmu týče, byla Patricie spokojená tak napůl. „Šaty bych si na svou vlastní svatbu asi vybrala jiné, ale jsem úplně nadšená z účesu a z make-upu, ty si dovedu představit, že bych takhle měla i ve skutečnosti,“ řekla, a aby předešla případným spekulacím, rychle dodala, že pod čepec se zatím nehrne.

To představitel Davida Matouš Ruml má svatbu dávno za sebou, nostalgii v něm však natáčení nevyvolalo. „Přiznám se, že jsem si na svou svatbu dneska ani nevzpomněl. Ale to proto, že byla prostě jiná. Tehdy jsem se ženil z lásky, dneska se žením, protože musím,“ smál se.

Do smíchu naopak nebylo kostymérkám, které musely vyřešit osmý měsíc těhotenství svatebčanky Anety Krejčíkové, která v ději těhotná nebyla. Ani XL šaty ale pupík neschovaly, takže na většině záběrech raději sedí nebo ji tzv. vykrývají kolegové.

Reklama

Další články

Načítám