Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) bývala známou pařmenkou, která nezkazí žádnou legraci. Sranda je s ní pořád, ale už bez alkoholu. Mahulena přestala pít a je z ní abstinentka. "O prázdninách jsem si řekla, že dám svému starému zdrchanému padesátiletému tělu nadechnout. Tak jsem si řekla, že nebudu pít," řekla Super.cz

"Dala jsem si lhůtu, že už nikdy nezačnu. Jsem bulteriér, mám pevnou vůli. Když se zatnu, tak vydržím. Musím říct, že mi to nechybí. Líp se mi vstává, nebolí mě hlava, mám víc energie, peněz. V padesáti letech, když si dáš pauzu, tak to není ke škodě věci," vysvětluje.

V restauracích jí sklenička alkoholu prý také nechybí. "Piju nealkoholický pivo, nealko aperoly. Když si představím, že vinea je víno, tak mi to chutná jako víno. Bydlím za Prahou, nemusím utrácet peníze za taxíky. Je to fajn. Já vlastně nevím, proč mě to napadlo tak pozdě," dodala s úsměvem ve své oblíbené restauraci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám