Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen několik dní před premiérou muzikálu Doktor Ox, zkolabovala hlavní hvězda Martin Pošta (51). Ten skončil o víkendu na pohotovosti kvůli otravě z hub.

Po pozření uvařeného jídla z hub, které si zpěvák sám nasbíral, se mu krátce na to udělalo špatně a zkolaboval. Vzápětí byl převezen do nemocnice na pozorování a kvůli vyšetření byl dokonce uveden do umělého spánku.

Dnes už je na tom zpěvák mnohem lépe, a tak hned o svém stavu informoval. „Chtěl jsem nasbírat muchomůrku růžovku, známou jako masák, ale zaměnil jsem ji za muchomůrku tygrovanou, u které je záměna velmi snadná. To, co jsem prožil, je něco, co bych nikomu nepřál. Muchomůrka tygrovaná způsobuje halucinace, při které se není možné kontrolovat. Teď už je ale vše v pořádku, v úterý mě propustí z nemocnice, ve středu již jdu do divadla na focení programu a od čtvrtka začnu naplno zkoušet,“ vzkázal Martin z nemocničního lůžka.

Jeho přítelkyně Kateřina si s ním naštěstí houby nedala, a proto mohla včas přivolat záchranku. Teď už se ale Martin, který se v hlavní roli Doktora Oxe alternuje s Jiřím Kornem (69), jen těší na blížící se premiéru, která se odehraje už 5. října v Divadle Hybernia.

Reklama

Další články

Načítám