Hlavní obsah
Článek

Náročné natáčení plné adrenalinu mu evidentně nestačí. Představitel Spider-Mana má rád extrémní zábavu i mimo kamery. Britský herec Tom Holland (22), který se aktuálně nachází v Česku, kde natáčí americký velkofilm Spider-Man: Daleko od domova, ve volném čase rozhodně neobchází pražské památky.

V neděli večer si totiž mladý herec zažil pěkně krušné chvilky, tentokrát mimo objektivy kamer a bez kostýmu superhrdiny. Společně s devatenáctičlenným týmem vyrazil vyzkoušet nejděsivější únikové hry v Praze. Sám Holland si vyzkoušel Dům Duchů Poltergeist a po skončení hry neskrýval nadšení.

Majitelé únikových her zalapali po dechu, když se v systému objevila rezervace na všechny volné hry a objednávajícím nebyl nikdo jiný než bratr rodící se hollywoodské hvězdy Harry Holland (19). Herec, kterému první film o Spider-Manovi vydělal v přepočtu na 87 miliónu korun, se totiž rád bojí. Podobnou atrakci už vyzkoušel v Hollywoodu, na tu pražskou to ale podle hvězdy filmového plátna nemělo.

„Escape Hotel byl super, ale Poltergeist byl interaktivnější a zábavnější!" svěřil se Tom exkluzivně poté, co zažil večer plný strachu. „Když slyšíte nadšení a výkřiky, že tohle ani v Hollywoodu nemají, srdce vám zaplesá," popsala nám majitelka zábavného centra Sabina Mojžíšková.

Americký velkofilm se nenatáčí pouze v Praze, ale i v Liberci, kde si štáb zabral prostranství náměstí u radnice. Tom Holland se v roli Spider-Mana objevuje od roku 2016, předtím roli pavoučího muže zastávali Andrew Garfield (35) a hlavně Tobey Maguire (43).

Reklama

Další články

Načítám