Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok vrkají jako dvě hrdličky. Moderátorce a tanečnici Kristině Kloubkové (47) to s choreografem a novým porotcem letošního StarDance Václavem Kunešem (43) klape jako na začátku vztahu. Ten se jim však zatím nepodařilo posunout dál. Za vším stojí práce a nedostatek volného času.

„Vašek měl nyní nějakou premiéru, teď bude mít další práci a k tomu StarDance, takže my se spíš tak jako potkáváme. A zatím spolu nebydlíme, ale plánujeme to,“ prozradila Kristina, která si už před časem přála poznat také jeho dceru, která žije se svou maminkou v Japonsku.

„Tam jsme zatím nebyli, na to ten čas zatím nebyl, a ještě ji neznám,“ prozradila posmutněle Kloubková, která se snaží být svému partnerovi co nejvíce nablízku. Proto také začala opět tančit. „Nevystupujeme spolu. Já doufám, že někdy v budoucnu připravíme nějaké představení. Tančíme spolu doma a já jsem měla v létě možnost chodit na hodiny Vaškova souboru 420 people. Moje tělo se nadechlo a začalo žít, začalo se hýbat a bylo mi hrozně dobře, takže bych chtěla tančit dál, častěji a pravidelněji,“ prozradila televizní moderátorka.

Její malá dcerka Jasmínka (6), kterou letos vedla poprvé do první třídy je ale prý celá po ní. „Jasmínka je bohužel po rodičích, protože její tatínek je taky tanečník, takže má ten pohyb v těle, ale zatím tomu nepropadla, já to tak jako beru, ať si tančí, ať se hýbe, ale nechtěla bych, aby se tím živila,“ dodala na závěr Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám