Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd nového seriálu Hasičárna Telecí, uváděného na Stream.cz, je vedle Bolka Polívky, Norberta Lichého nebo Jana Vlasáka také zástupce mladší generace Petr Vančura (34). Ten ztvárňuje podivínského hajného, z něhož je tak trochu nesvůj.

„Vojta Fajmon je takový uťáplý klučina, dá se říct, že lehce šikanovatelný. Je velmi chytrý, přemýšlivý, ale nedokáže se bohužel moc projevit. Je možná trošku pomalejší, takže než se vyjádří, už je pozdě a každý si o něm hned myslí, že je blbec. Takže je spíš takový samotář, který si chová králíky a je mu lépe bez lidí,“ popsal novou roli Petr.

A svěřil, že ho trochu vyvedlo z míry, kolik styčných bodů s „uťáplou“ postavou našel.

„Kolikrát i já, než se vyjádřím, tak už mě někdo tzv. sejme. Takže vlastně i mně by kolikrát bylo lépe bez lidí, třeba s těmi králíky,“ přiznal, že má rád svůj klid.

Vančuru diváci znají také ze seriálu Krmelec U Muflona a z mnoha divadelních scén (Rubín, Kalich, Divadlo ABC, Národní divadlo). Jeho partnerem je rovněž herec Jan Cina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám