Hlavní obsah
Článek

V první řadě Česko Slovenské SuperStar patřila Leona Šenková (25) k těm výraznějším finalistům. Ohromila totiž nejen silným hlasem, ale i svými kyprými tvary a drsným rockovým vzhledem. Od té doby ale uplynulo už devět let a mezitím zpěvačka shodila pár kilo a dospěla.

Z někdejší rebelky se stala především máma syna Karla (3,5), ale i vyspělá zpěvačka. Opustila rockovou image a vydala se popovým směrem. Teď se po delší odmlce vrací na scénu s novým singlem a videoklipem S Nadsázkou, který před pár dny pokřtila ve společnosti přátel v pražském klubu.

„Rockovým projektům se nikdy vyhýbat nebudu, ale myslím si, že dobrý zpěvák by měl zpívat víc žánrů. Teď zpívám i popovější věci, jako je právě tento nový singl, kterým jsem chtěla oslovit i mladší generace,“ řekla Super.cz Leona, která na novou autorskou tvorbu nebyla sama. „Velice vděčím Kubovi Kubínovi, což je mladý nadějný umělec, a ten přišel s námětem videoklipu. Dále Lukáši Malínkovi, který mi taky pomohl s námětem celého videoklipu. Také musím poděkovat manželům Řehořkovým a mému manažerovi Jirkovi Dvořáčkovi,“ dodala dojatá Šenková.

Podpořit ji na akci přišel například zpěvák Martin France, z party ze SuperStar však nikdo nedorazil. „Jsou jiní, podle mě se hodně změnili. Já se snažím být stejná, jako jsem byla dřív,“ svěřila se zpěvačka a dodala, že na přátelství v pěveckých soutěžích nevěří. „Je to určitý tým, který musí držet pospolu. Není to ale přátelství, kdy bych se s tím člověkem chtěla vidět dál,“ přiznala.

Reklama

Další články

Načítám