Hlavní obsah
Článek

Muži, kteří si mysleli na Terezii Kovalovou, si musejí nechat zajít chuť. Krásná violoncellistka se totiž bude vdávat. „Jsou to už asi dva měsíce, co mě přítel požádal o ruku na festivalu Colours of Ostrava během mého koncertu,” svěřila se Terezie.

Tereziin partner není hudebník, ale bývalý sportovec. Proč si tedy festival jako místo romantického aktu? „Když můj přítel ještě žil v Americe, tak si po návratu domů vždycky jezdil na tento festival odpočinout. Mnoho let jsme se tam míjeli, což musela být dobrá náhoda. Loni asi po sedmi letech, kdy jsem konečně nehrála, byl prostor i na jiné věci,” vzpomíná krásná hudebnice na momenty, kdy se s partnerem seznámili. „A po roce jsme se tam zasnoubili,” usmívá se.

Veselka se odehraje příští rok. „Svatba bude určitě na jaře na jižní Moravě,” říká rozhodně Kovalová, která už požádala návrháře Jiřího Kalfaře o vytvoření svatebních šatů. „My jsme si s Jiřím sedli. Jeho přístup k životu a módě mě baví. Bylo pro mě přirozené se s ním takto spojit,” vysvětluje Terezie Kovalová.

Reklama

Další články

Načítám