Hlavní obsah
Článek

Tým zpěvačky Elišky Ruskové stálo mnoho úsilí v čase tří týdnů zprodukovat natáčení jejího prvního klipu k písni El Latino na ostrově Korfu. Samotné natáčení bylo ale ohroženo. Na řecký ostrov totiž z Prahy nedorazila zavazadla se zpěvaččinými kostýmy.

„Byla to docela pekelná situace, protože jsem v zavazadlech s sebou vezl asi nějakých dvacet kilo oblečení na stylingy pro Elišku. Museli jsme zavazadla uložit do zavazadlového prostoru. Po příletu jsme zjistili, že nemáme kufry, což byla opravdu prekérní situace, protože jsme na natáčení měli jen dva dny,” vzpomíná na vyhrocené okamžiky módní návrhář Michal Marek.

Natáčecí plán byl přesně rozvržen do dvou dnů a nebylo možné ztratit ani hodinu. „Přemýšleli jsme, že tady budeme šít něco z lokálních látek a budeme improvizovat. Naštěstí ale další den kufry dorazily,” oddechl si Michal Marek, který byl rád, že stříbrná SuperStar nemusela na Korfu točit jen v plavkách nebo nahá.

Talentovaná zpěvačka měla nakonec na výběr z velkého počtu kostýmů, které korespondovaly s romantickým prostředím středomořského ostrova. „Původně jsme plánovali čtyři outfity, nakonec se to rozšířilo. Bral jsem jich s sebou asi dvanáct,” dodává Michal Marek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám