Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad až příliš štíhlá bývalá Česká Miss se konečně vykašlala na nepřirozené hubnutí. "Přestala jsem chodit na liposukci a brát výživové doplňky na rychlejší hubnutí při cvičení. Cítila jsem, že mi to dělá velký problém. Hrozně mne bolely játra, žaludek a ledviny. Měla jsem nabouraný metabolismus," svěřila Super.cz.

Eliška, která byla tváří několika salonů na hubnutí už téměř všechny metody, po nichž má být žena krásnější, vzdala. "Už chodím jen na prodlužování řas," přiznala. "Byla to hlavně moje chyba, přeháněla jsem to a s mým množstvím podkožního tuku mi to i odborníci rozmlouvali," přiznala. Také na to už nemá ani moc času. S přítelem, zpěvákem Václavem Noidem Bártou, si pořídili nového pejska. K pětiletému rotvajlerovi Arnoldovi přibyla čtyřměsíční čivava Rambo.

"Je maličký, snažím se být co nejvíc s ním. Už jsem ani nedoufala, že mi ho Vašek pořídí. Toužila jsem po něm dlouho," rozplývala se Eliška. S přítelem a jejich oběma pejsky dorazila na křest nové počítačové hry a bylo vidět, kdo je doma pánem.

"Arnold se Ramba bojí. A žárlí na něj. Takže, i když jsem to nikdy nechtěl, oba dva spí u nás v posteli," přiznal Noid. Ten vedle Elišky také znatelně pohubl. "Začal jsem na sobě zase makat ve fitku. Jednu dobu jsme s eliškou v rámci diety zkoušeli nejíst uhlohydráty, ale byl bych schopný ukrást i housku v sámošce, jen abych uklidnil svoje chutě," smál se Noid.

Reklama

Další články

Načítám