Hlavní obsah
Článek

Jako dárek od ní dostal svůj první lístek na muzikál a rovnou na slavnostní premiéru fenomenálního Fantoma opery. Švarný klempíř Petr Plaček ale musel přetrpět spoustu rozhovorů, včetně toho před kamerou Super.cz. Mít známou přítelkyni, jakou je Andrea Pomeje (35), je prostě někdy za trest.

"Ale kvůli Andree to snesu," smál se Petr, který byl z Fantoma o dost nadšenější než ze spousty rozhovorů. Pár je spolu šest týdnů, zavzpomínali i na první rande. "To bylo na začátku srpna, šli jsme na Náplavku a bylo to trošku rozpačité," svěřila Andrea, která se dřív lidem, kteří se seznamují přes internet, smála. "Je to celkem jednoduchá cesta, ale neznamená to, že si ti lidé budou i v reálu rozumět," mínila.

"Hlavně na internetu každý vypadá jinak, snad devadesát procent. Ale Andrea vypadá ještě líp," polichotil jí Petr, který je na rozdíl od DJky na instagramu hodně činný a má tam i víc fotografií.

"Ale followerů zase tolik nemám. Chtělo by to víc," míní klempíř, který prý svým svalnatým tělem mnohé inspiruje. "Vidí, že i obyčejný kluk z vesnice ze sebou může něco udělat," vysvětlil Plaček.

Ten už se seznámil i s dcerou Andrey Aničkou. "Tomu jsme se samozřejmě nevyhnuli, protože jsme spolu každý den a malou mám doma, tak se potkali. Ale je to na bázi přátelství, takové přirozené," řekla nám Andrea s tím, že už spolu s Petrem prý "tak trochu" bydlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám