Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) se prý o vztahu svého manžela Tomáše Plekance (41) s tenistkou Lucií Šafářovou (37) dozvěděla až z jeho prohlášení na sociální síti.

Povzdechla si, že se o tom dozvěděla až jako poslední. „Proto jsem pochopila, proč se vším tak spěchal, člověk je někdy slepej. Manželky se tyhle věci opravdu dozvídají až jako poslední,“ řekla v Blesk TV magazínu Vondráčková s tím, že si asi Tomáš představoval život jinak a hlavně už chtěl být spojován s jinou ženou.

„Kojila jsem Adama dva roky, takže jsem možná byla moc umaminkovaná, a do toho jsem sem tam pracovala, protože bez práce neumím žít,“ připustila, že nebyla typickou hokejovou manželkou, co jen sedí doma a stará se o děti.

Zatímco zpěvačka tvrdí, že žádné chůvy nepotřebovala, manžel naopak prohlásil, že Vondráčková doma nevařila, rodina jedla jen jídla z restauraci, a navíc platil chůvy i uklízečku. Rozvodová bitva tak nabrala na obrátkách. Půjde v ní nejen o alimenty pro syny, ale i o výživné, které zpěvačka požaduje přímo pro sebe.

Myslíte si, že Lucie Vondráčková o Šafářové opravdu vůbec nevěděla?
Ano, věřím Lucii
32,4 %
Ne, určitě musela něco tušit
43,7 %
Nevím, nezajímam se o ně
23,9 %
Celkem hlasovalo 1368 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám