Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (30) pořádala charitativní akci Diamond Ball na podporu vlastní nadace Clara Lionel Foundation. A přítomné rozhodně nezklamala, když se objevila v róbě od Alexis Mabille Couture. Zahalena krajkou a saténem vypadala skvěle.

Riri jen před pár dny představila v rámci newyorského Fashion Weeku vlastní kolekci prádla Savage x Fenty, kde odvážné kousky předváděly modelky všech tvarů a velikostí, a dokonce i ty s těhotenským bříškem. Sama zpěvačka chtěla přehlídkou podpořit ženy, aby se nebály obléknout sexy prádlo, i když třeba nemají ideální míry.

Rihanna sama přiznala, že jí samotné váha často kolísá, proto ví, jak je důležité, aby ženy měly zdravé sebevědomí. A to své nyní posiluje tvrdým tréninkem. Podle informací Hollywoodlife.com Rihanna v poslední době přitvrdila a trénuje pětkrát týdně s osobním trenérem. Věnuje se především cardio tréninkům, jízdě na kole, skákání přes švihadlo a posilování na břicho. Zatím se sice nesvěřila s tím, kolik zhubla, ale rozhodně vypadá božsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám