Hlavní obsah
Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) v rozvodové bitvě s Lucií Vondráčkovou (44) po jejích výrocích přitvrzuje. Ze židle ho zvedla slova Lucie v rozhovoru pro Blesk TV magazín. "Alespoň v něčem je rozchod dobrý. Přestanou zírat do svých mobilů a konečně si najdou čas i pro své děti," prohlásila Vondráčková směrem ke svému manželovi.

A to už si Plekanec líbit nenenechal. Přes svoji advokátku Mgr. Lenku Radoňovou se vyjádřil, jak to v jejich manželství z jeho pohledu fungovalo. Budete se divit! Lucie podle něj doma nevařila, neuklízela a o děti se staraly chůvy!

"Pan Plekanec např. v měsíci květnu a červnu pečoval sám o obě děti v Kanadě tj. v době kdy paní Plekancová Vondráčková realizovala své umělecké aktivity na území ČR. (jeden z pobytů byl delší než dva týdny)," řekla Super.cz Mgr. Radoňová.

"Pan Tomáš Plekanec hradil náklady na dopravu, výživu apod., které byly nutné vynaložit paní Plekancovovou Vondráčkovou na realizaci její umělecké činnosti, poskytl půjčku kanadské společnosti, která sama sebe označuje za producenta filmu Perfect Kiss, hlavní roli ztvárnila paní Plekancová Vondráčková. S ohledem na absenci specifikace pojmu „sloužila mu“, mohu pouze uvést, že paní Plekancová Vondráčková žila v domě o velikosti 7+1 se zahradou a bazénem. Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno. NHL poskytuje denně hráčům kompletní stravu tj. snídaně, obědy, večeře, ale minimum volného času (max.dva dny v týdnu)," dodala Radoňová.

Samotná Vondráčková však nařčení odmítla už ve zmíněném rozhovoru pro Blesk TV magazín, když odpovídala na otázku, co byla největší blbost, kterou si o sobě přečetla. "Asi že tady zaměstnávám chůvy a sama si někde chodím. Ani nevím, kde bych jako měla být a kudy chodit," nechala se slyšet Vondráčková s tím, že tyhle virtuální spekulace ani nečete. V tomto případě je ale vyslovila přímo právnička jejího muže.

Kdo má podle vás pravdu?
Lucie Vondráčková
9 %
Tomáš Plekanec
35,7 %
Nevím, je to jen jejich věc
55,3 %
Celkem hlasovalo 4021 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám