Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V létě Kamila Nývltová (34) regenerovala síly u moře v Egyptě, teď už má ale plné ruce práce. Právě totiž připravuje 13. ročník soutěže pro začínající zpěváky Česko zpívá.

„Teď jsme ve fázi, kdy jsme vyhlásili další ročník a letos se budeme soustředit na to, že uděláme obrovský galavečer, kde bychom chtěli představit všechny finalisty a vítěze minulých ročníků. A chceme tam také slavné osobnosti - například Michala Davida (63), Pepu Vojtka (58) a další lidi z branže,“ prozradila Super.cz zpěvačka a dodala, že jí její „svěřenci“ dělají jenom radost.

„Dáváme jim příležitosti, aby si zazpívali i na našich akcích, když pořádáme nějaké koncerty třeba v Krkonoších nebo v Praze. A teď třeba Nikola Ďuricová hraje hlavní roli Popelky v muzikálu Tři oříšky pro popelku,“ radovala se Nývltová a dodala: „Ale i plno dalších dětí hraje v muzikálech. Je fajn, že to soutěží neskončilo, ale pomohlo jim to v tom, že je tam právě viděli lidi z branže, kteří si je přetáhli do muzikálů. Nebo pak mají svoje skupiny a koncertují.“

Reklama

Další články

Načítám