Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenské akce ho moc neužije, ale na ty "psí" chodí rád. Miroslav Etzler (59) s partnerkou Helenou, jejich dvouměsíčním synem Samuelem a grifonky Ňunělou a Bubákem vyrazili na pejskařský den. Miminko natáčet nechtěli, ale když jsme se podívali do kočárku, zjistili jsme, že chlapeček je celý táta. Zato čoklíci se s paničkou Helenou promenovali dokonce i na módní přehlídce.

"Já psy nikdy nechtěl, protože bych na ně neměl čas. Tyhle dva jsem vypartneřil a zvykli si na mě docela rychle, stejně jako já na ně. Ostatně není divu, bývalý páníček, expartner mojí přítelkyně, je prý bil novinami, to já nedělám, což oceňují a je to pro ně vítané zlepšení. A musím říct, že i já mám psy někdy radši než lidi," svěřil herec, jak se do jeho života dostal psí element.

Zato s příchodem miminka do rodiny to prý úplně jednoduché nebylo. "Je to problém. Ne, že by Samuelovi okusovali nožičky nebo ručičky. Ale ta fenka, která to má v životě těžší, protože má jenom tři nebo čtyři zuby, ta se tváří, že neexistuje. Projde kolem něj, nevšímá si ho, nepodívá se na něj, totálně ho vytěsnila," vyprávěl s tím, že nadšený není ani druhý pejsek, který bere miminko prý třeba jako klíště a doufá, že jednoho dne zmizí.

Strach o syna ale v přítomnosti psů nemá. "Kdyby to byli třeba nějací bojoví psi, tak bych obavy měl, aby se v nějaké nestřežené chvilce neohnali, ale tady se nemůže stát vůbec nic," ujišťoval nás Etzler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám