Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) požaduje v Kanadě po svém manželovi pořádně tučnou sumu. A to zejména pro sebe. Lucie chce po Plekancovi jednorázově pro sebe v přepočtu přes 117 miliónů korun, k tomu v přepočtu zhruba půl miliónu korun měsíčně jako výživné pro sebe. Výživné na děti nechává na soudu v Montrealu. Právnické eso, advokátka Tomáše Plekance (41), Mgr. Lenka Radoňová prozradila, jak vysoké výživné by reálně na své děti mohla Lucie očekávat.

"Paní Lucie Plekancová Vondráčková žádá soud v Montrealu, aby rozhodl o rozvodu manželství, svěřil nezletilé do její výhradní výchovy, stanovil dle svého uvážení výši měsíčního výživného na obě nezletilé děti, uložil otci povinnost hradit veškeré náklady související se sportem a vzděláváním nezletilých dětí bez limitu do budoucnosti," řekla Super.cz právnička Radoňová.

Kolik se dá zhruba předpokládat, že by mohl soud v Montrealu stanovit výživné na obě děti? "Předpokládanou výši výživného na obě děti, z pohledu soudu v Montrealu, jsem konzultovala s kolegyní z Montrealu. Dle jejího názoru, v případě svěření obou dětí do výhradní péče matky, lze očekávat stanovení výživného cca 10 500 kanadských dolarů měsíčně na obě nezletilé děti," dodala Mgr. Lenka Radoňová. Lucie by tak mohla očekávat výživné na obě děti ve výši zhruba 174 000 korun měsíčně.

Reklama

Další články

Načítám