Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle nikdo nečekal. Super.cz získal exkluzivní vyjádření advokátky hokejisty Tomáše Plekance (41), která objasnila, jaké požadavky má u rozvodu Lucie Vondráčková (44). Mgr. Lenka Radoňová promluvila.

Co žádá Vondráčková u soudu v kanadském Montrealu? "Paní Lucie Plekancová Vondráčková žádá soud v Montrealu, aby rozhodl o rozvodu manželství, svěřil nezletilé do její výhradní výchovy, stanovil dle svého uvážení výši měsíčního výživného na obě nezletilé děti, uložil otci povinnost hradit veškeré náklady související se sportem a vzděláváním nezletilých dětí bez limitu do budoucnosti," prozrazuje právnička Radoňová.

Zatímco soud má uvážit výživné na děti, svoje výživné si Lucie uvážila sama. Přitom má s manželem uzavřenou předmanželskou smlouvu a Plekanec jí nemusí dát vůbec nic.

"Paní Vondráčková žádá soud, aby stanovil výživné pro rozvedenou manželku ve výši 30 000 dolarů měsíčně (jedná se o kanadské dolary, pozn.redaktora), uložil povinnost p. Plekancovi jednorázově zabezpečit rozvedenou manželku do budoucnosti částkou 3 000 000 dolarů do 30 dnů od právní moci, uložil povinnost p. Plekancovi uhradit jednorázově k rukám rozvedené manželky tzv. kompenzaci za ztrátu kariéry ve výši 4 000 000 dolarů do 30 dnů od právní moci rozhodnutí a uložil povinnost p. Plekancovi k náhradě nákladů právního zastoupení ve výši 100 000,- dolarů do 30 dnů od právní moci rozsudku," dodala exkluzivně pro Super.cz Mgr. Lenka Radoňová.

Když si to sečteme: Lucie chce po Plekancovi jednorázově pro sebe v přepočtu přes 117 miliónů korun, k tomu cca v přepočtu půl miliónu korun měsíčně jako výživné pro sebe. A alimenty už nechává na soudu.

Co si myslíte o požadavcích Lucie Vondráčkové?
Je to přemrštěné, měla by být skromnější
72,2 %
Schvaluju to, jen ať Plekanec platí
27,8 %
Celkem hlasovalo 3993 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám