Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Ulice Markéta Stehlíková si během léta vyzkoušela roli modelky a se svým dvorním kadeřníkem nafotila sérii nových účesů. Je neuvěřitelné, co všechno se dá z jejích krátkých vlasů, které brzy budou minulostí, udělat.

"Tohle pro mne není snad ani práce. Docela si to užívám. Nemusím se totiž učit žádné texty a vlastně se nemusím ani moc smát. Jsem překvapená, kolik toho z mých vlasů jde učesat. Navíc když pracujete s lidmi, kteří jsou vám blízcí jako Honza Kořínek, je to sen,“ řekla Super.cz Markéta Stehlíková.

Ta kvůli focení docela změnila image. "Je pravda, že bych si nikdy na sebe nevzala hořčicový svetr a asi bych si nikdy sama ani takhle vlasy nevyfoukala. Ale Honzovi důvěřuji a vím, že výsledek je vždy super. A pro mě paradoxně je překvapivé, že jsem se cítila dobře," směje se herečka.

Markéta měla ještě před rokem krátké hnědé vlasy, teď je ale nechává růst. "Vím, že nikdy nebudu mít vlasy do půlky zad, ale moc jsem toužila po nějaké změně a mikádo mě dost baví. Je to o něco variabilnější než kratší vlasy,“ vysvětluje Markéta Stehlíková.

Posledních několik volných dnů si užije cestováním a nabíráním sil na podzimní sezonu. "Natáčení Ulice už pomalu začíná, ale ještě se mi podaří na chvíli odjet za hranice. Od září už ale budu naplno opět v ateliérech a také hrát divadlo,“ dodala herečka, kterou můžete vidět například v Činoherním klubu nebo v představení Podivný případ se psem v divadle Kalich.

Reklama

Další články

Načítám