Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vztah na dálku s finským fotbalistou Timem Sparvem si Jitka Nováčková (31) ještě nezvykla. A prý k tomu v budoucnu asi ani nedojde. „Trpíme. Nejsem na vztahy na dálku, a tak mám to období odloučení někdy hodně slzavý," přiznala česká kráska.

Společné chvíle většinou Nováčková a Sparv tráví v Dánsku, jelikož je zde profesionální sportovec uvázán k práci. „Jezdím tam většinou na jeden týden v měsíci. Musím za ním odjet já, abychom se aspoň trošku viděli,” říká Česká Miss 2011.

Dvojice zatím nemá vymyšlené, jestli se v budoucnu usadí v Česku, Dánsku, nebo úplně v jiné zemi. Nejkrásnější Češka roku 2011 se do Skandinávie stěhovat nechce a její partner se do její domoviny taky nehrne. „Nechce se mi tam, mně se tady hrozně líbí. Když jsem v Dánsku, tak jen sázím kytky, nakupuji bio rajčata a jezdím na kole. To pro mě není moc zajímavé pro život,” říká Jitka Nováčková, která na budoucnost raději nemyslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám