Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to láska jako trám, ale už je po všem. Hvězda britských reality show Katie Price (45), která se proslavila především svými ňadry a tím, že střídá partnery jako ponožky, se teprve o víkendu rozešla se svým nejnovějším úlovkem Krisem Boysonem (28), se kterým to vypadalo opravdu vážně. Komu se nevryly do paměti jejich společné snímky s erotickým nádechem?

Pokud jste si ovšem mysleli, že by Katie seděla doma a plakala, že jí to už po stopadesáté nevyšlo, jste na omylu. Vyrazila na Mallorcu, kde se tulila k ještě mladšímu zajíčkovi, než byl Boyson. A to pouze 24 hodin poté, co potvrdili rozchod.

Matka pěti dětí, která má za sebou tři neúspěšná manželství, si tentokrát vybrala podnikatele Alexe Addersona (25). „Alex a Katie jsou na sto procent spolu. Dá jí, na co si vzpomene, a nemůže uvěřit, jaké štěstí ho potkalo,“ prozradil zdroj z Addersonova okolí britskému Daily Mailu.

Podle deníku The Sun se Katie s Addersonem scházela už několik týdnů, zatímco stále byla ve vztahu s Boysonem. Ten sdělil světu prostřednictvím Instagramu, že s Katie chtějí oba něco jiného a rozcházejí se v dobrém. Price, která stále ještě není rozvedená se svým posledním manželem Kieranem Haylerem, navíc čelí krachu. Po boku zámožného podnikatele ale její finanční situace možná nebude zase až tak horká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám