Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) má v Kanadě od stále ještě manžela Tomáše Plekance (41) požadovat pořádně tučné výživné pro své děti. Údajně chce po svém muži 7 miliónů dolarů, 30 tisíc dolarů výživné měsíčně na obě děti a zaplatit soudní výlohy ve výši 100 tisíc dolarů. To je hodně tučná sumička.

Advokátka Lucie Vondráčkové se k tomu nyní poprvé vyjádřila exkluzivně pro Super.cz. "Děti musejí podle kanadských zákonů žít na stejné životní úrovni, jako to bylo před rozvodem. Výše výživného nebo příspěvku na děti se vyčísluje podle přesných tabulek a nikdo si nemůže vymyslet, že bude platit míň nebo víc. Je to dáno státním zákonem," uvedla pro Super.cz JUDr. Maria Battaglia, advokátka Vondráčkové.

"Alimenty na děti se vypočítávají z ročního příjmu otce. Podle přísných a spravedlivých tabulek ustanovených quebeckým zákonem. Žena si sama nemůže nic diktovat. Lucie žila ve spořádaném manželství 8 let a otec vystěhoval děti a ji samotnou za jejich nepřítomnosti z domu," zní rázné vyjádření advokátky.

Co se tématu bydlení týče, dotkl se ho Plekanec v jednom ze dvou vyjádření, které zveřejnil na sociální síti. „Z Česka jsem po oznámení našeho rozchodu neutekl, jak jsem se někde dočetl. Odjel jsem do Kanady zařizovat oddělené bydlení, na čemž jsme se s Luckou jasně a společně dohodli,“ napsal.

Reklama

Další články

Načítám