Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) pokřtil svoji novou desku, která se jmenuje Čas nás naučí. Super.cz prozradil, že se podílel na téměř všech textech písní, včetně té, kde se omlouvá své manželce za nevěru. „Myslel jsem na tyhle věci, když ji psal a písnička se mojí ženě líbí,“ svěřil Kolář.

„V písničkách a jejich textech mapuju období tří let, kdy jsem nevydal řadovou desku. Jsou tam pocity a věci, které jsem během tohoto období prožil. O tom ta deska je,“ vysvětlil. „Já si myslím, že řada témat je všeobecných. Jak si to v životě zařídíš, to je jenom na tobě,“ dodal s tím, že se sice jedná o osobní zpověď, ale myslí si, že devadesát procent lidí se s tím dokáže ztotožnit.

Kolářova žena Zuzana se ale na křtu v klubu Hard Rock Café neobjevila. A stejně tak před měsícem chyběl i Petr na její premiéře v muzikálu Osmý světadíl. „Na premiéry nechodím, nemám je rád. Moje žena taky na moje premiéry nechodí. Ale představení jsem už viděl, Zuzka je výborná,“ uvedl.

Léto Kolář strávil ve Spojených státech, kde točil desku a na rodinu mu nezbýval čas. Teď ho má o trochu víc. „Jsem víc doma, ale už hodně zkouším s kapelou, protože od 15. listopadu jedeme turné,“ upřesnil. Se syny se ale snaží trávit každou volnou chvilku.

„Blbneme, hrajeme si. Starší už jede počítač, takže řešíme počítač. A malej si hraje, tak jezdíme autíčka,“ vyprávěl. Starší syn navíc projevuje hudební talent. „Chodí na piáno, to je super. Zásadně jsem ho do toho nenutil, ale hraje a baví ho to a vždycky, když se naučí něco nového, tak mi to zahraje a já mám radost,“ usmíval se Kolář.

Kromě synů má i více než dvacetiletou dceru z prvního manželství. Ta se ale nepotatila. „Ta šla ve stopách své mámy, takže dělá chemičku a nějaké chemické rozbory v laboratoři, což jde úplně mimo mě,“ vysvětlil zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám