Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahájení zářijové edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku si nenechaly ujít osobnosti z módní scény, ale i mimo ni. Mezi hosty na koktejl party pořádané v centru dění týdne módy v Clam-Gallasově paláci se objevila také Eliška Kaplicky Fuchsová.

Zúčastnit se společenské události neodradilo pražskou zastupitelku ani její pokročilé stádium těhotenství, které teprve nedávno přiznala.

Vdova po slavném architektovi Janu Kaplickém (†71), s nímž má dceru Johanku, se v pátek večer dokonce vyzbrojila vysokými jehlovými podpatky, které tvořily v kombinaci s kluzkým terénem složeným ze žulových kostek vražednou kombinaci.

Kaplicky, která je v 7. měsíci těhotenství, ale chůzi na podpatcích zvládla bez úhony. A to také díky tomu, že se mohla zavěsit do svého snoubence, právníka pražského magistrátu Jozefa Lucáka, se kterým miminko čeká.

Uvidíme, zda si Eliška, jako nastávající maminka, nenechá ujít i dalších přehlídky, které budou probíhat během tohoto víkendu a v následujícím týdnu.

Reklama

Další články

Načítám