Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, jaká je Monika Bagárová (29) tanečnice, už se její fanoušci netrpělivě těší. Bývalá účastnice SuperStar na tanečním parketu dře celé prázdniny. A jak sama přiznává, někdy toho má opravdu dost. „Snažíme se tak 3 až 4 hodiny denně trénovat. Někdy se nám stane, že toho máme plnou hlavu a po hodině si řekneme, že jdeme domů to vstřebat, protože to je zátěž, a to nejen fyzická,“ prozradila nám Monika.

Přestože je Bagárová profesionálka a během svého vystoupení umí na pódiu předvést parádní show, z vystoupení ve StarDance má nečekaný strach. „Byla se na mě zatím dívat jenom moje kamarádka, rodině třeba posílám videa. Ale určitě je vezmu i na tréninky. Mně osobně to pomáhá, když se tam přijde někdo podívat, potřebuji se trošku otrkat, protože přeci jenom je to pro mě něco nového a mám trému. Mnohem větší než v té hudbě a zpěvu,“ svěřila Monika, která má zatím z vystupování obavy. Doufá ale, že se to brzy zlepší.

Zatímco většina jejích kolegů trénuje v Praze na Kavčích horách, Monika je se svým tanečním partnerem Robinem Ondráčkem tak trochu odstrčená. „Já jsem z Brna, Robin z Rajhradu. Takže to máme blízko a trénujeme v Brně. Občas jezdíme do Prahy, abychom natočili nějaké věci, nebo se viděli s ostatními. Jsme tak trochu odstrčení, a to nás zároveň mrzí, že to neprožíváme s ostatními, že se nemíjíme na těch sálech. Ale myslím, že za čtyři dny, co jsme tady a točíme, jsme se dost sblížili a poznali,“ svěřila Monika, která stejně jako ostatní několik dní natáčela na zámku v Libochovicích úvodní znělky k nové řadě StarDance, která vypukne již na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám