Hlavní obsah
Článek

Přípravy na nový muzikál Doktor Ox pomalu vrcholí a s blížící se premiérou, která má proběhnout 5. října, roste i nervozita. To však neplatí pro Jiřího Zonygu (53), který má jakožto radní o něco jednodušší úlohu. Bude totiž celou dobu v lihu.

„Od začátku do konce budu opilý a baví mě na tom to, že se na tu roli nemusí člověk zase až tak připravovat, protože když tam něco spleteme a zamotáme, tak je to k dobru věci. Ale samozřejmě to musí být v rozumné míře, aby to dávalo nějaký smysl,“ přiznal Super.cz zpěvák na zkoušce.

Jiří mimo jiné napověděl, co bude jeho úkolem. „Střežíme si celou dobu tajemství, proč jsme tak veselí a proč se máme tak dobře, protože nechceme, aby se tak měli všichni. Tak si tam hrabeme na svém písečku a v jednom kuse nasáváme,“ řekl Zonyga.

Je vidět, že si společné zkoušky zkrátka užívá a na své kolegy nedá dopustit. „Devadesát pět procent těch lidí znám a určitě jsem s nimi někdy na něčem už dělal, takže je to skvělá kamarádská parta,“ svěřil se zpěvák, který se alternuje s Vlastimilem Korcem (46).

Reklama

Další články

Načítám