Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trenýrkový král Petr Vlasák opět vyhlásil válku zákeřné rakovině. Ta se mu vrátila již potřetí. A i tentokrát expřítel Dary Rolins (51) či Kateřiny Průšové (40) statečně bojuje. Preventivní prohlídka v červenci odhalila v jeho hlavě dvě tečky velikosti špendlíkové hlavičky. Nádor na mozku se lékaři snaží likvidovat pomocí chemoterapie.

"Boj nekončí!!! Dnes začínám 3. cyklus chemoterapie!!! Hrrr na tu zákeřnou svini!!!" napsal svým přátelům Petr a desítky lidí se nyní modlí za jeho zdraví a podnikateli drží pěsti.

Vlasák rakovinou mozku poprvé onemocněl před více jak deseti lety. To mu na mozku našli útvar velikosti pomeranče. Následovala operace a chemoterapie. Od té doby chodil každý půlrok na magnetickou rezonanci a před rokem a půl se ukázalo, že se rakovina vrátila. Opět podstoupil operaci, která dopadla úspěšně. Bohužel, letos v červenci se ukázalo, že nemoc opět zaútočila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám