Hlavní obsah
Článek

Byl ještě skoro kluk, když začal hrát roli Štěpána Stránského v nekonečném seriálu Ulice. Od roku 2005 sympaťák Štěpán Benoni samozřejmě vyspěl. Ale že také pořádně zmohutněl, jsme nečekali. Když jsme ho potkali na natáčení nového seriálu Primy Tátové na tahu, byli jsme příjemně překvapeni.

"Sporty mě obecně baví, ale i kvůli téhle roli chodím do fitka a dělám box. Nárazově, když mám čas. Protože hraju hokejistu a výšku na něj moc nemám, tak jsem to natlačil aspoň do ramen," smál se Štěpán, jehož seriálovou partnerku hraje droboučká Eva Josefíková (34), takže docela jako habán vypadá.

V seriálu Štěpán vyfasoval hned tři děti, ale prý s tím nebyl problém. Děti má rád a přistupuje k nim trpělivě, i když sám vlastní ještě nemá, ačkoli už je pět let ženatý s herečkou Vladimírou. "Zrovna jsme měli výročí, tak to ještě musíme oslavit, protože oba máme hodně práce a skloubit volný čas je složité. Ale teď budeme mít dva dny volna, tak to snad nějak stihneme," prozradil.

Benoniho můžeme znát nejen z televizních obrazovek, dříve účinkoval ve zmíněné Ulici, dále v Pustině, v Modrém kódu nebo v Drahých sousedech, nyní hraje v Ordinaci v růžové zahradě, ale i z divadelních prken, dokonce byl nominován na prestižní cenu Thálie (za postavu Christophera ve hře Podivný případ se psem v divadle v Kladně). "Šest let jsem byl v angažmá v kladenském divadle, teď hraju ve dvou inscenacích v divadle Studio DVA, a to Líbánky na Jadranu a Brouk v hlavě. A příští sezónu bych měl zkoušet další dvě hry," mohou se na něj podívat jeho fanoušci i naživo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám