Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až jsme se lekli, jak je hubená. Herečku Šárku Ullrichovou (49), kterou známe ze seriálu Ulice, jsme potkali po delší době a je opravdu kost a kůže. "Ve stresu hubnu ani nevím jak, a to jsem jídlo a váhu přestala dávno řešit," svěřila nám Šárka, která byla mezi pozvanými hosty na finále Muže roku.

"Mám po rozchodu, takže jsem opět v klubu single žen, ale tady si přítele vybírat nebudu, už nechci nikomu dělat mámu," vylezlo z ní, i když původně o soukromí mluvit nechtěla. Kdyby o to ovšem stála, určitě by leckoho okouzlila už díky modelu, v němž jí prosvítala ňadra bez podprsenky. Také prozradila, že má za sebou další stěhování. "Už asi patnácté. Tentokrát je to za Prahu, do přírody, cítím se tam dobře," řekla Super.cz.

Pracovně je Šárka spokojená. Opět natáčí oblíbený seriál Ulice a začala po delší pauze hrát i divadlo. "Dostala jsem angažmá v Branickém divadle, tak jsem začala zkoušet. Budu hrát ve Sluhovi dvou pánů a naskočím tam do dalších dvou představení, tak se na to strašně těším. Je to paráda," uzavřela optimisticky Šárka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám