Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zatímco George Clooney se díky prodeji tequily stal hercem s nejvyšším příjmem, jeho kolegové mají s alkoholem opačnou zkušenost. Nejen Ben Affleck to přehnal s pitím a zhroutil se mu osobní život. Takové věci se bohužel v Hollywoodu stávají často.

Ben Affleck

S manželkou Jennifer Garner má tři krásné děti a doma na poličce dva Oscary. Obraz dokonalé rodinky se mu ale zhroutil. Ben Affleck (46) přiznal, že za rozpadem manželství je jeho věčný boj s alkoholem. Jennifer je mu ale i během rozvodového řízení oporou. Byla to ona, kdo jej před pár dny odvezl do léčebny, kde bojuje se závislostí.

Brad Pitt

Za rozpadem nejslavnějšího hollywoodského manželství nebyly jen vzájemné neshody. Brad Pitt (54) přiznal, že jeho problémy s alkoholem byly jednou z hlavních příčin toho, že s Angelinou Jolie ztratili společnou řeč. Pár momentálně válčí o šest dětí. Herečka tvrdí, že je jejich otec nedostatečně finančně podporuje.

Jonathan Rhys Meyers

Herec ze seriálu Tudorovci skončil opilý na ulici a připomínal bezdomovce. Fotograf jej v roce 2015 zachytil v žalostném stavu. Jonathan se ale naštěstí při boji se závislostí mohl spolehnout na svou snoubenku Maru Lane, které se za něj provdala a porodila mu syna.

Colin Farrell

Slavný herec má bohaté zkušenosti nejen s alkoholem, ale i s drogami. Colin Farrell má za sebou opravdu bouřlivé časy. Důkazem je například jeho domácí erotické video. Na alkoholu byl závislý už ve 14 letech. Naposledy léčebnu opustil letos v květnu.

Robert Downey Jr.

Ještě dříve neřestem propadl představitel Iron Mana, který měl díky svému otci už v dětství přístup k alkoholu i drogám. Marihuanu okusil už v šesti letech a jak už tomu tak bývá, s jídlem roste chuť. Je opravdu zázrak, že se nakonec vypracoval mezi nejlépe placené herce Hollywoodu.

Mel Gibson

Také Mel Gibson přišel na chuť alkoholu, který byl jednou z příčin jeho pádu. Mel Gibson (62) byl bývalou partnerkou Oksanou Grigorievou obviněn z domácího násilí a načas byl v Hollywoodu nežádoucí. Renomé mu vrátil až film Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016).

Shia LaBeouf

Herec z Transformers je zkrátka rebel. Shia LaBeouf se několikrát dostal do střetu se zákony a není žádným tajemstvím, že si na kuráž rád dá kapku něčeho ostřejšího. V roce 2014 nastoupil do léčebny, aby ovládl své vnitřní démony, kteří se po požití alkoholu probouzeli.

Gerard Butler

Se závislostí na alkoholu v minulosti bojoval i Gerard Butler. Slavný herecký fešák už má ale bujaré období za sebou, a dokonce o sobě tvrdí, že je abstinentem. Hvězda romantického filmu P.S. Miluji tě už má nejspíš dostatečně odpito.

Reklama

Další články

Načítám