Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to teprve dva dny, co herečka Jennifer Garner odvezla svého odloučeného manžela Bena Afflecka do protialkoholní léčebny. Ovšem takový pobyt v léčebně rozhodně není zadarmo a Ben zvolil jednu z nejluxusnějších.

Podle Hollywoodlife.com je herec v The Canyon Treatment Centru v Peace Parku v Malibu, kde jsou podle jednoho ze zaměstnanců v současné době pouze tři pacienti. Soukromý pokoj v takovém zařízení vyjde na zhruba 2 900 000 Kč za 30 dní. Nikdy zde není více než 16 pacientů a ke každému se přistupuje individuálně.

A nemyslete si, že pacienti nějak strádají. Mají k dispozici profesionálního šéfkuchaře, osobní trenéry, podstupují lekce jógy, meditace i lekce správného dýchání. Zároveň podstupují tzv. Equine Therapy, která zahrnuje jízdu na koni a terapeutická sezení na pláži. V jejich saunách měl svá sezení s pacienty dokonce i Dalajláma. Zařízení si také pěstuje vlastní suroviny a zaměřuje se spíše na holistický způsob života.

Affleck byl poprvé v léčebně v roce 2001, naposledy ukončil léčbu v březnu 2017. Také se účastnil setkávání anonymních alkoholiků. Svým démonům znovu podlehl jen pár dní poté, co se provalil jeho rozchod s producentkou Lindsay Shookus a byl několikrát spatřen s Playboy modelkou Shaunou Sexton. K léčení ho podle portálu TMZ přemluvila matka jeho tří dětí Garner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám