Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší kouzelné datum 18. 8. 2018 využily mnohé zamilované dvojice ke svatbě. Ať už z důvodu magických osmiček, nebo kvůli snadnému zapamatování pro zapomnětlivé manžely. Nebyl to ale případ Saši Rašilova (51) a Lídy Němečkové.

„Tento termín byla vlastně úplná náhoda. Chtěli jsem se brát původně 25. 8., ale to Saša nemohl, protože hraje. Tak jsme si řekli, že to posuneme o týden dříve. Až po nějaké době jsem zjistili, že se budeme brát v tohle kouzelné datum,” nechala se slyšet sympatická herečka.

Vzhledem k tomu, že Saša a Lída mají spolu roční dceru Marii, tak nechtěli žít dál na psí knížku. „Maruška byla ze svatby nadšená,” prozradila Super.cz Němečková.

Na svatebních fotkách spoustu lidí zaujaly nezvyklé svatební šaty nevěsty. Lída si je navrhla sama a její myšlenku zrealizovala kostýmní výtvarnice Petra Vlachynská. „Nedokázala jsem si představit sebe v princeznovských šatech. Nebyla bych to já,” komentovala čerstvá novomanželka minimalistky řešený model, kterému dominoval šmolkově modrý potisk. „Slovo láska jsem měla na šatech v jazycích našich kamarádů, kteří na svatbě byli,” prozradila roztomilý detail Lída Němečková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám