Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s manželem Jiřím Pomeje (†54) jeho žena Andrea nezůstala dlouho sama. Do jejího života vstoupil nový muž, svalovec Petr Plaček, který loni v létě randil s jinou kráskou, televizním divákům dobře známou. Tou byla Nika Doné z první řady reality show Robinsonův ostrov.

Přestože Nika a Petr tvořili hezký pár a vypadali, že jsou zamilovaní až po uši, Doné své fanoušky na konci loňského léta překvapila tím, že si zrušila Instagram. O pár dní později Plaček uveřejnil prohlášení, že s holohlavou kráskou už pár netvoří. Zůstali ale zřejmě přáteli, neboť se spolu občas objevují na společných akcích. I díky tomu fanoušci často spekulují o tom, jestli mezi nimi stále něco není.

Jak se čerstvý vztah Andrey s urostlým svalovcem vyvrbí, je však zatím ve hvězdách. "Je to strašně čerstvé, nemá smysl k tomu nic říkat. Třeba za čtrnáct dní budu zase sama," napsala Super.cz Pomeje. Ať to dopadne jakkoliv, jedno je jisté. Fešák, který často láká na Instagramu na své polonahé tělo, o slavné ženy nouzi rozhodně nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám