Hlavní obsah
Článek

Prázdniny si nakonec pořádně užila. Natálie Grossová (21) sice už opět pilně zkouší svoji roli Meg v muzikálu Fantom opery, jehož obnovená premiéra nás čeká 14. září, ale červenec měla cestovatelský, i když to původně v plánu nebylo.

"Nakonec se volna našlo docela dost, takže jsme se nejdřív byly podívat v Londýně na muzikálech, byly jsme i na Fantomovi opery, který byl nádherný, ale už se těším na to české uvedení. A pak jsme jely na chvíli ještě na dovolenou na Miami," vypočítala Natálka, která své volno trávila s maminkou a s kamarádkami.

"Divadlo mi už ale chybělo, tak jsem se na zkoušky těšila. Už máme za sebou choreografie, ty jsme nacvičovali už na přelomu června a července, ale ještě je budeme pilovat, aby to bylo perfektní. Teď začínáme aranžovací zkoušky obraz po obrazu, a mě moc pomáhá moje kolegyně Andrejka Gabrišová, která už Meg hrála, takže mi může poradit," dodala Natálka.

Zkoušela už i kostýmy, bude je ale potřeba ještě doupravit. "Na dovolené jsem rozhodně nezhubla. Ale jako baletka budu asi trošičku muset. Ale já mám tak moc ráda jídlo," posteskla si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám