Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) a Libor Bouček (43) se poprvé sešli ve studiu společně s půvabnou blondýnkou Angeé Svobodovou (37).

Trojice se od září pustí do moderování nové show 1 proti všem, a tak nastal čas pro společné pózování pro kampaň. A pánové se ve společnosti sexy blondýnky museli cítit obzvlášť spokojeně.

Zatímco Leoš má doma brunetku Moniku, Libor si na blondýnky potrpí, a tak se i jako šťastně zadaný muž musí cítit skoro jako v sedmém nebi. Záběry atraktivní trojice vznikly prostřednictvím mobilu, což souvisí i s novým pořadem.

„Je to úplně nový formát, myslím, že na obrazovkách ještě nebyl pořad, u kterého může divák z domova stáhnout aplikaci do chytrého mobilu, pak tipovat odpovědi a vyhrát až jeden a půl miliónu korun,“ prozradil Bouček.

Mobilní telefon je pro diváky nové show klíčem k výhře. Svůj odhad na neuvěřitelné experimenty a úkoly, na které se nedá najít správná odpověď na internetu ani vyčíst v encyklopediích, totiž tipují prostřednictvím mobilní aplikace.

Blondýnka Angeé bude v roli té, která si experimenty vyzkouší na vlastní kůži. „Nejnáročnější bylo asi cokoli spojeného s vodou, mám z ní panickou hrůzu, teda měla jsem,“ smála se blondýnka.

Žádný tip v neuvěřitelných soutěžních experimentech není špatný a vyhrát může každý, kdo si tipne alespoň jednou během vysílání pořadu. A princip je jednoduchý, po divácích se nebudou chtít žádné vědomosti ani znalosti, ale pouze dobrý odhad.

„Takže třeba v jednom z dílů může být otázka: Kolik dětí ze čtvrtých a pátých tříd utáhne letadlo? Bude jich deset, nebo pět set? Je to zkrátka zábavná Game Show. Právě zapojení diváků mě oslovilo nejvíc,“ dodal Leoš Mareš.

Reklama

Další články

Načítám