Hlavní obsah
Článek

Tak to si vážně nezasloužila! Růžovovlasá rebelka Tereza Mašková (27) se pilně připravuje na show Tvoje tvář má známý hlas po všech stránkách. V kadeřnickém salónu si nechala oživit svou růžovou barvičku a ve výrazném líčení, kterému dominuje modrá rtěnka, pak vyrazila na focení. Na sociální síti se pak chtěla fanouškům změnou image jen pochlubit. Místo pochvaly však sklidila pořádnou kritiku.

Zpěvačka si už od působení v Česko Slovenské SuperStar zakládá na extravagantním vzhledu a myslela si, že si za tu dobu její fanoušci zvykli. Místo pochopení se ale dočkala uštěpačných poznámek, v nichž nejčastěji zaznělo, že jí přirozenost sluší mnohem víc. Někdy však padla i ostrá slova. Takové reakce zpěvačku samozřejmě zamrzely a po dvou hodinách plné palby to vzdala a komentáře k fotce zablokovala.

Sympatická růžovláska se oproti ostatním soutěžícím Tváře hřeje na výsluní slávy velmi krátkou dobu a po pěvecké soutěži má před sebou další těžkou zkoušku ve své kariéře. Místo toho, aby se na ni teď plně soustředila, musí ale čelit slovním útokům. A to může se sebevědomím tak mladého talentu pořádně zamávat...

Líbí se vám změna image rebelky Terezy Maškové?
Ano, líbí se mi, že má osobitý styl
4,8 %
Ne, tohle už je moc
74,4 %
Je mi to jedno, ať si každý dělá se svým vzhledem, co chce
20,8 %
Celkem hlasovalo 1407 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám