Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní prázdniny legendární hlasatelka Kamila Moučková (90) opravdu jen tak nezapomene. Minulý měsíc si při nešťastném pádu zlomila krček v kyčli, kvůli čemuž následně podstoupila operaci v mělnické nemocnici. Z ní pak byla převezena na pražské Malvazinky na rehabilitační kliniku, kde se měla po úrazu zotavit. Když už ale byla z nejhoršího venku, utrpěla další úraz!

„Když jsem šla v noci na toaletu, zase jsem spadla,“ svěřila Blesku Moučková. Tentokrát se ale naštěstí pád obešel bez závažného zranění. „Mám jen modřiny,“ dodala s úlevou v hlase.

Po nešťastné události se první dámě televize, jak bývala někdy přezdívána, opět vrací chuť do života a pilně cvičí, aby byla co nejdříve opět v kondici. Sílu jí dodává také dcera Kateřina, která ji navštěvuje každý den. Slavná hlasatelka, která během okupace v roce 1968 z televizní obrazovky promlouvala k občanům, navíc stále doufá, že se bude moci zúčastnit vzpomínkové akce u příležitosti blížícího se výročí této významné události našich dějin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám