Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se z rozchodu s manželem Tomášem Plekancem (41) vyrovnává tím nejlepším možným způsobem.

Úsměv na rtech jí pokaždé vykouzlí její dva roztomilí synové. Ti dělají oblíbené zpěvačce jen samou radost. Není divu, že Lucie v jejich společnosti zapomene na všechna životní zklamání a je doslova plná lásky.

Naposledy se na sociální síti pochlubila snímkem z vycházky, kde na zádech nese svého mladšího syna Adama (3). Zpěvačka na fotce září jako sluníčko a je vidět, že už jen kvůli svým milovaným dětem zvládá rozchod hodně statečně.

„Láska je zázrak, kámo, zázrak,“ okomentovala snímek Lucie s tím, že je na cestě. Někde opodál byl zřejmě i její starší syn Matyáš (6).

Vondráčková tráví léto v Česku, zatímco Tomáš Plekanec už odletěl do Kanady, kde letos podepsal smlouvu s Montrealem na další sezonu.

Ač se zdálo, že Vondráčková na Kanadu po rozchodu s Plekancem zanevřela, není tomu tak. Své syny totiž v Kanadě zapsala do školy a školky. Tatínka tak nebudou mít daleko.

Reklama

Další články

Načítám