Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd páté řady úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas bude i Eva Burešová (30). Muzikálová zpěvačka, která usilovala o to nás reprezentovat v posledním ročníku Eurovize, se působení v oblíbeném pořadu nemůže dočkat.

„Tento styl pořadu je mi velmi blízký, protože je podobný mé práci v muzikálu. Samozřejmě je rozdíl být na jevišti sám za sebe a pak za někoho úplně jiného. Ale moc se na to těším,” svěřila sympatická brunetka na tiskovce Novy.

Natáčení prvního přenosu mají účastníci teprve před sebou, přípravy jsou už ale v plném proudu. „Zkoušíme, ale ještě jsem na sobě neměla plnou masku. Zatím to pro mě nějaká obrovská změna nebude, víc ale nemůžu prozrazovat,” tajemně dodala Eva.

Letošní léto je pro Burešovou ve znamení práce. Jediný volný týden si původně naplánovala vyrazit se synem Nathanielem k moři, nakonec ale zvítězila česká destinace. „Když jsem zjistila, že mám týden volno, tak jsem chtěla vyrazit do zahraničí. Pak jsem si ale uvědomila, že i u nás je krásně, našli jsme si ubytování na Mácháči a bylo to úžasné,” dodala Eva Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám