Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) se už nastěhovala do bytu v Praze za skoro 5 miliónů korun, jehož roční pronájem ve finále nejprestižnější soutěže krásy vyhrála. K užívání přitom dostala od partnera soutěže také byt v Brně. "Druhý využívám jen kvůli pracovním příležitostem, když mám na Moravě práci," řekla Lea.

Lea získala v Praze pronájem bytu 2KK s terasou v novostavbě v pražských Hodkovičkách. Je první uživatelkou bytu. Celý byt je navržen ve čistém minimalistickém stylu. "Moc se mi tu líbí, je to přesně podle mých představ. Mám tento styl moc ráda," svěřila.

Do Prahy se přestěhovala i se svým přítelem Michalem. "Vztah stále mám, trvá. Přítel tady se mnou bydlí napůl, tráví tady se mnou čas. Dojíždí do Teplic, kde pracuje," uvedla česká královna krásy.

V České Miss kromě bytu vyhrála také kontrakt se značkou Juliette Armand, roční pronájem vozu a také 850 tisíc korun. Žádná jiná soutěž nenabízí vítězce ceny v hodnotě více jak 3 milióny korun. Lea si má rozhodně co užívat. "Žádné konkrétní plány zatím nemám. Chtěla bych si dát něco na stranu. Určitě to neutratím hned," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám