Hlavní obsah
Článek

Jeho odchod z Ordinace v růžové zahradě před lety oplakala nejedna divačka. Jan Šťastný (58) byl v roli primáře Frynty oblíbenou postavou, ale po pěti letech na obrazovce musel skončit. Nyní se na něho fanynky můžou opět začít těšit. A uvidí ho znovu v lékařském.

V plném proudu je totiž natáčení nového televizního seriálu Krejzovi, který bude vysílat televize Prima a herec se objeví v roli veterináře Petra Vymeše. Na place se tak denně potkává s nejrůznějšími zvířaty, což si Šťastný opravdu užívá. „V civilním životě nedržíte v jeden den v náručí psa, neoperujete kočku, nedržíte na ruce velkou aru a za hodinu zase chameleona nebo nemáte dramatický výstup s klokanem. Moc mě to baví. No, kde bych k tomu jinak přišel,“ prozradil herec.

Rozhodně mu ale už před kamerou párkrát do smíchu nebylo. „Měli jsme tu hrozně roztomilého tygříka, který si chtěl neustále hrát. Byl mazlivý, ale přece jen už měl tlapu větší než já pěst, takže když roztomile hrábne, tak těch pár škrábanců a kousanců umí udělit,“ popsal Šťastný s tím, že setkání se sklípkanem pro něho také nebylo tím nejpříjemnějším v životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám