Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani porod třetího syna se na kráse Vlastiny Svátkové (42) nijak nepodepsal. Herečka se totiž vedle postavy snů pyšní i bezchybnou pletí bez známek únavy, a tak silné líčení používá zřídkakdy. Tentokrát se však před objektiv postavila zcela bez make-upu a na fotce spíš připomíná své o mnoho let mladší „já“.

Takto „obnažená“ se Vlastina nechala zvěčnit během dovolené v Itálii, kde trávila volný čas s manželem Jiřím Kounickým a teprve patnáctiměsíčním Matyáškem. Ten svým rodičům dával občas pěkně zabrat.

„Jsem víc unavená než odpočatá, protože miluju svoji postel a na cizích mám divné sny. Myslím na všechny kytky doma a těším se na moje hnusný kafe se smetanou a moje rituály...a hlavně na božský klid, když se dodržují rituály Matyáška. To se pak i v klidu najíme,“ přiznala herečka po návratu z dovolené, že nejspíš nastaly i krizové chvilky, ty však její vzhled evidentně nepoznamenaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám