Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devátým soutěžícím v letošním tanečním klání StarDance se stal herec a moderátor Dalibor Gondík (54). Účast mu schválila jeho sestra Adéla Gondíková (50).

„Moje první reakce na nabídku vystupovat ve StarDance byla, že musím zavolat sestře a ta mi řekla, že doufá, že jsem neřekl ne,“ svěřil se smíchem Dalibor, který je velký sportovec a denně běhá desítky kilometrů. Na sportovního ducha tak určitě nezapomene ani během tance.

„Chci vyhrát sám nad sebou. Já bojuji vždy sám se sebou, i když běžím závody, tak běhám proti časomíře a ne s ostatními soupeři. Chci ale, aby byla Alice spokojená a aby byli spokojení všichni kolem mě,“ svěřil Gondík, kterého tanečním krokům bude učit zkušená Alice Stodůlková, která v roce 2010 vyhrála soutěž spolu s Pavlem Křížem.

„Chtěla jsem partnera, který bude pohodový, fajn a bude se mu chtít pracovat. Dalibor je moc sympatický a myslím, že umí na sobě makat, jsem maximálně spokojená,“ řekla Alice, která do letošního ročníku nastupuje bez jakýchkoli ambicí, pouze si chce soutěž užít. „To mě naučil už Pavel Kříž, se kterým jsme také neměli žádné ambice, vždy jsme si chtěli užít daný okamžik a nakonec jsme vyhráli,“ dodala Stodůlková při prvním setkání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám