Hlavní obsah
Článek

Láska z filmového plátna se podobně jako u Angeliny Jolie a Brada Pitta díky filmu Pan a paní Smithovi přenesla do reálného života také u mladé dvojice Freidy Pinto (27) a Deva Patela (21). Ti si společně zahráli v trháku z roku 2008 Milionář z chatrče, který byl oceněn osmi Oscary. Jejich románek tak trvá již čtvrtým rokem. Jindy vždy usměvavá dvojice si však ve čtvrtek vyšla do divadla v londýnském West Endu na představení Crazy For You, ale podle deníku Daily Mail jejich řeč těla prozrazovala, že mezi nimi není něco v pořádku.

Dvojice je známá svým vřelým přístupem k fotografům a například na červeném koberci spolu vždy doslova září. Tentokrát se však raději schovávali za program představení, který dostali u vchodu.

Oba herci přitom mají důvod k radosti. Dvacetiletý Dev nově zazářil ve filmu Skins:The Movie, který je filmovým pokračováním stejnojmenného populárního seriálu pro teenagery. O šest let starší Freida, která měla před časem odmítnout prestižní nabídku zahrát si Bond Girl, je na tom podobně. Nedávno totiž podepsala kontrakt s nejmenovanou exkluzivní módní značkou za sedm miliónů dolarů (126 miliónů korun). Prochází tak mladý pár skutečně krizí ve vztahu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám