Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární kapela Fešáci oplakává dalšího člena. Jen tři měsíce po smrti svého bývalého člena Josefa Mladého (†63) zemřel bubeník Fešáků Martin Melničenko. Bylo mu 54 let.

„Máme pro všechny fanoušky a přátele skupin Fešáci a Přímá linka velmi smutnou zprávu. Dnes krátce po půlnoci nás náhle a navždy opustil náš kolega, kamarád a skvělý bubeník Martin Melničenko. Budeš navždy v našich srdcích a vzpomínkách. R.I.P.,“ napsala kapela Fešáci na sociální síti.

Smrt velmi aktivního padesátníka, jenž se věnoval horolezectví a skialpinismu, byla hodně nečekaná. Příčinu smrti kapela neoznámila. Ještě v sobotu koncertoval s kapelou Přímá linka na hudebním festivalu Budyňský poutník.

„Nechápu. V sobotu jsem byla na Budyňském poutníkovi a Přímé lince to výborně hrálo, velká škoda,“ napsala jedna z fanynek. V květnu se přitom kapela rozloučila s dalším členem kapely Josefem Mladým. A teď bohužel dáma s kosou úřadovala znovu.

Reklama

Další články

Načítám